Hurtig og nem levering
Fri fragt over kr. 1.000

Domaine Bitouzet-Prieur

Perfektion - Hvis et ord skulle opsummere Domaine Bitouzet-Prieur, ville det uden tvivl være dette.

"Vi stræber efter at sætte de højeste standarder for os selv og vores forhandlere", udtaler François Bitouzet, der er blevet medlem af familieforetagendet i september 2005 og som alt for godt ved, hvad han taler om.

Det er François, der ikke alene er ansvarlig for at have foretaget overgangen til bæredygtigt landbrug, men også for at indføre en lang række andre evolutionære ændringer. Bevidst om at en Grand Vin er født af perfekt modne og sunde druer, arbejder François og hans team utrætteligt for at nå dette mål.

Det kræver ikke blot at overholde strengt kontrollerede udbytter, men også at forfølge den agrobiologiske impuls, som Vincent, hans far, har indledt, hvilket indebærer at respektere terroiren ved at forbyde brugen af ​​kemiske ukrudtsdæmpere og dermed vende tilbage til at arbejde naturligt med jorden.

Omhyggelig pleje anvendes i hvert stadium af vinifiering, helt op til aftapning, fordi "hver detalje tæller". Der lægges særlig vægt på modningen og vinifikationen som anvendes på hver cuvée, da de ikke alle følger den samme vej til flasken.

"Uanset om det er i vinmarken eller i kælderen, håndteres intet systematisk. Vi ser, overvåger, smager, diskuterer og træffer de relevante beslutninger i hvert enkelt tilfælde ". François og Vincent Bitouzet er virkelig perfektionister.