Hurtig og nem levering
Fri fragt over kr. 1.000

Domaine Drouhin-Laroze Chapelle-Chambertin Grand Cru 2017

Subtil og elegant Chapelle-Chambertin.
DKK 1180,00

Munkene fra Bèze byggede først et kapel her i 1155. Næsten i ruiner påtog vinproducenterne sin genopbygning i 1457. I 1830 blev den raseret til jorden. De ældre generationer kaldte det "grande chapelle" eller "haute chapelle".

Chapelle-Chambertin-betegnelsen ligger ved foden af ​​Chambertin-Clos de Bèze. Domainets parcel udgør 0,52 ha, og den ene halvdel blev plantet i 1973 og den anden halvdel i 1986.

Domainets Grands Cru'er modnes på egefade (80% nye fade) lavet af træ fra Allier og Nivernais-regionerne. Der foretrækkes let til mellem ristet træ, da dette sikrer den perfekte harmoni mellem vin og træets tanniner.
Domainets Chapelle-Chambertin er uklar og strålende og har en træagtig vanilje næse med et let blomsteragtigt touch. På ganen sikrer dets kontrollerede og subtile tanniner elegance, subtilitet og en majestætisk kvalitet og dens aromatiske subtilitet antyder frugt, krydderier og træ. Dens rene funktioner formidler masser af stil. Tanninerne er møre og smidige. Imidlertid bringes vi tilbage til orden på grund af dens kompleksitet og mineraliske livskraft i slutningen.

Detaljer om produktet
Land Frankrig
Region Bourgogne
Årgang 2017
Vintype Chapelle-Chambertin
Druesort Pinot Noir
Alkoholprocent 12%
Flaskestørrelse 75 cl
Proptype Kork